Zorg

"Ontoereikende Excel bestanden en verouderde planningen zijn verleden tijd"

Grootschalige uitrolprojecten zijn de regel

De zorg is sterk in transitie, met de noodzaak om door innovatie de zorg betaalbaarder én beter te maken. Grootschalige implementatieprojecten zijn aan de orde van de dag. Het falen van deze projecten helaas ook.

Onze flexibele en lerende software biedt de ondersteuning en begeleiding die de slaagkans van een dergelijk uitrolproject duurzaam verhoogt. Zodra met behulp van onze consultants de software volledig in gebruik is genomen, kunt u probleemloos uitrollen naar alle locaties, afdelingen of filialen. Ontoereikende Excel bestanden en verouderde planningen zijn verleden tijd: alle stappen, materialen en project ondersteunende functionaliteit bevinden zich in de SmartRollout software.

Onbeperkt opschalen
Mocht blijken dat er meer locaties gebruik willen maken van de vernieuwing dan in eerste instantie gedacht, dan is dat met minimale extra inspanning en kosten mogelijk. Met SmartRollout kunt u onbeperkt opschalen.

Komt uw project in aanmerking?
Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs om te bespreken of uw implementatieproject baat heeft bij SmartRollout. In dat kader kunnen we u vast vertellen wanneer u het meeste rendement haalt uit onze software:
- Een implementatieproject van minstens enige complexiteit*
- Herhalend karakter
- Minstens 10 locaties, afdelingen of filialen
- Een flink aantal betrokkenen.

*En mocht u denken dat uw case té complex is, dan is het juist raadzaam om met ons in gesprek te gaan!