SmartRollout

Onze software

Met SmartRollout kunt u zorgeloos en succesvol implementeren op grote schaal. Dat doet u met onze Workbench, een software suite die uit 6 gespecialiseerde tools bestaat die onderling nauw samenwerken.

Designer

In de Designer wordt het draaiboek voor het brede uitrolproces ontworpen. Daarna speelt de Designer een spilfunctie in het optimaliseren van de brede uitrol tijdens de uitvoering. Zo loopt de brede uitrol steeds soepeler. De Designer wordt gebruikt door de implementatie experts van de opdrachtgever, die hierin worden getraind en naar wens begeleid door de consultants van SmartRollout.

Manager

De Manager biedt de projectdirectie van de brede uitrol een real-time overzicht en analyses van de voortgang van alle lokale projecten. Afwijkingen in de gemiddelde voortgang van de projecten komen meteen in beeld. Vervolgens kan worden ingezoomd worden op het detail van het lokale project.

Assistant

De Assistant ondersteunt optimale uitvoering van de uitrol op een enkele locatie en biedt de lokale projectleider een elektronisch draaiboek en alle benodigde middelen voor de optimale lokale uitrol. De Assistant weet met zijn excellente user interface grote groepen onervaren gebruikers aan zich te binden.

Portal

De Portal is er voor iedereen die direct of indirect bij het project betrokken is. Het biedt overzicht, inzicht en verbondenheid. De Portal wordt speciaal voor het project ingericht en is te vinden op het internet, waarbij naar wens kan worden gekozen voor een openbaar en een besloten gedeelte.

Admin

Via de Admin vindt het beheer en de administratie van de brede uitrol plaats. Dit is de backoffice van het gehele project die zorgt voor tijdbesparing, kwaliteit en controle.

Analyzer

De Analyzer wordt gebruikt door de consultants van SmartRollout om van tevoren de betrokkenen bij de uitrol in kaart te brengen. De Analyzer levert inzicht in wat alle betrokkenen beweegt én weerhoudt om tijdens de uitrol de innovatie te omarmen. Daarmee levert de Analyzer het uitgangspunt om die omarming te optimaliseren met het projectdraaiboek.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

ik heb een vraag