Oprichters SmartRollout

De oprichters

Mark Bloemendaal, CEO

Als implementatiespecialist startte Mark in 2012 zijn eigen onderneming: Implementation IQ, nu omgedoopt tot SmartRollout. In de praktijk heeft hij vaak gezien dat innovaties de eindstreep niet halen, omdat de weg van de implementatie te ingewikkeld of te omvangrijk is.

Vanuit zijn visie op innovaties en de implementatie daarvan, heeft Mark de SmartRollout software ontwikkeld. Hiermee heeft hij een unieke oplossing bedacht om de uitrolproblematiek structureel het hoofd te bieden.

Met SmartRollout opent Mark nieuwe deuren in de zorg, finance, overheid en industrie. In deze sectoren gelden grote uitdagingen op het gebied van brede uitrol, nu innovaties aan de orde van de dag zijn.

Heeft u vragen? Mail rechtstreeks met Mark: mark.bloemendaal@smartrollout.com of bel +31 (0)6 523 04 577.

Ir. Mark Bloemendaal MBA

Mark heeft diverse directie- en managementfuncties bekleed op het gebied van technische innovatie & business development. Hij is afgestudeerd aan de TU Delft en heeft later zijn MBA aan de British Open University afgerond. In 2012 is hij cum laude geslaagd voor de minor Geneeskunde voor Ingenieurs van Medical Delta.

Robbert Bloemendaal, Director Consultancy

Robbert heeft vanaf het prille begin als compagnon meegebouwd aan Implementation IQ en SmartRollout. Hij focust zich op de content en het gebruik van de SmartRollout software. Robbert communiceert effectief, kan snel schakelen en weet zich goed in te leven in de behoeften van de klant. Hij draagt bovendien graag zijn kennis over aan anderen, intern en extern.

Als consultant analyseert hij voor klanten het implementatieproces, om ze daarna als expert mee te nemen in de SmartRollout methode. Hij begeleidt de klant zowel inhoudelijk als op toepassing. Hij zorgt ervoor dat de klant optimaal rendement uit de software haalt door deze goed te leren gebruiken. Steeds weer is zijn focus om de consultancy door SmartRollout zo snel mogelijk overbodig te maken.

Heeft u vragen? Mail rechtstreeks met Robbert: robbert.bloemendaal@smartrollout.com of bel +31 (0)6 212 85 211.

Drs. Robbert Bloemendaal

Robbert heeft gewerkt als beleidsambtenaar, directeur van verscheidene kunstinstellingen en heeft 15 jaar een eigen bedrijf gehad als communicatie-adviseur en tekstschrijver. Hij heeft de studies Kunstgeschiedenis en Kunst & Kunstbeleid afgerond en is geschoold in diverse communicatie- en interactie-opleidingen.